رسانه‌ کره جنوبی: ۶ پرتابگر سامانه «تاد» آمریکا به آسیای غربی منتقل می شود

یک رسانه کره‌جنوبی گزارش داد که تمامی ۶ پرتابگر سامانه دفاع موشکی «تاد» (THAAD) ارتش آمریکا که در پایگاه سئونگجو در استان گیونگسانگ شمالی مستقر بودند، از این پایگاه خارج شده‌اند.

به گزارش مشرق از شبکه یو تی ان (YTN)، این ۶ پرتابگر موشکی که به‌صورت یک باطری کامل در پایگاه سئونگجو مستقر بودند، به‌طور متوالی از پایگاه خارج شده‌اند.

این رسانه، مقصد دقیق این تجهیزات نظامی اعلام نکرده اما نشانه‌ها حاکی از آن است که احتمالا به سمت آسیای غربی در حرکت است.

در همین حال، گزارش‌ها حاکی است که علاوه بر سامانه‌های رهگیر ارتفاع بالای «تاد»، برخی موشک‌های رهگیر سامانه پدافندی «پاتریوت» مستقر در پایگاه هوایی «اوسان» نیز در حال جابه‌جایی به سمت آسیای غربی است.

هنوز وزارت جنگ آمریکا این گزارش تایید نکرده اما با این حال، وزارت دفاع کره‌جنوبی اعلام کرده است که با وجود خروج این تجهیزات، هیچ خللی در وضعیت «دفاع ترکیبی» این کشور ایجاد نمی‌شود.

این اقدامات درحالی صورت می‌گیرد که ایران ۲ سامانه‌ای راداری تاد که به‌عنوان چشم این آن عمل می‌کند توسط موشک‌های خود از کار انداخته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
    3 0
    مثل ناو دنا که دور از صحنه زدند ، قبل از رسیدن با کمک دوستان روسی و چینی باید رصد و با دریافت اطلاعات قبل از رسیدن به منطقه منهدم شود
  • IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
    8 0
    الان بهترین زمان برای حمله کره شمالی به کره جنوبی هستش تا جمهوری خلق کره متحد شده و یک کشور تشکیل شود. پایگاه های آمریکا هم از کره جنوبی جمع آوری شوند.
  • IR ۲۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
    5 1
    پول این سامانه را کره جنوبی تمام و کمال ریخته تو جیب آمریکا، ولی صاحبش نیست. چون کره جنوبی نوکر آمریکا است و آمریکا ارباب کره جنوبی است. زمان محمدرضا پالانی هم هر موقع آمریکا لازم داشت، جنگنده‌های فانتومی که ایران پولش را داده بود، بدون اجازه می‌برد برای جنگ ویتنام. چرا؟ چون محمدرضا نوکر بود و آمریکا ارباب.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس